Leveren en betalen

De producten van I Honour Thee kunnen op verschillende manieren worden geleverd en betaald. Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW. 

  • De producten kunnen worden verzonden met PostNL. Betaling door de consument dient hierbij vooraf te geschieden via iDeal, Paypal of een overschrijving.

          I Honour Thee brengt voor leveringen binnen Nederland de volgende verzendkosten in rekening:

€ 6,95 voor bestellingen kleiner dan € 50,00

€ 0,00 voor bestellingen van € 50,00 of meer (Bestellingen vanaf  €125,00 worden standaard aangetekend verzonden.)

De levertijd is afhankelijk van de gekozen betalingsmethode. Bij iDeal en PayPal betalingen is er een levertijd van 1-3 dagen. Bij een overschrijving wordt uw bestelling in behandeling genomen nadat we uw betaling hebben ontvangen. Dit verlengt de levertijd met tenminste één dag.  

De betaalgegevens voor een overschrijving zijn:

I Honour Thee
IBAN NL28INGB0000653684
BIC INGBNL2A

Verzendkosten naar het buitenland zijn afhankelijk van het gewicht van het pakket en het land van bestemming. Deze kosten ziet u tijdens het afrekenen, voordat u definitief bestelt, duidelijk gespecificeerd. 

  • De producten kunnen ook worden afgehaald in Houwerzijl. Dit gaat op afspraak, want I Honour Thee hanteert geen vaste openingstijden. De betaling kan ook in dat geval reeds vooraf gedaan worden op de eerder genoemde wijzes of ter plekke contant geschieden.

234x100no.gif   Afbeeldingen betaalmethoden
Retourneren

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. De betreffende artikelen dienen ongebruikt, in perfecte staat, in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd aan I Honour Thee te worden terug gezonden. De verantwoordelijkheid van deze retourzending en de daarmee gepaard gaande verzendkosten zijn voor uw rekening.

Terugbetaling van de geretourneerde goederen zal plaats vinden binnen 7 dagen na ontvangst en goedkeuring van de producten door I Honour Thee.