Geurdragers

De periode rond een uitvaart leent zich bijzonder goed voor een energetisch reinigingsritueel. I Honour Thee voert onder de naam Geurdragers een aantal verschillende productlijnen die daar een bijdrage aan kunnen leveren. Al deze producten zijn direct of indirect afgeleid van het zogenaamde ‘smudgen’ , een ceremoniële handeling afkomstig van de ...

De periode rond een uitvaart leent zich bijzonder goed voor een energetisch reinigingsritueel. I Honour Thee voert onder de naam Geurdragers een aantal verschillende productlijnen die daar een bijdrage aan kunnen leveren. Al deze producten zijn direct of indirect afgeleid van het zogenaamde ‘smudgen’ , een ceremoniële handeling afkomstig van de inheemse bevolking van Amerika. Tijdens dit ritueel worden White Sage (witte salie), Palo Santo (heilig hout) of andere kruiden verbrand. Met de vrijgekomen rook kunnen mensen, dieren, ruimtes, stenen als ook rituele voorwerpen energetisch worden gereinigd.

De Geurdragers van I Honour Thee zijn er in drie vormen; als puur natuurlijk materiaal, als natuurlijke wierook en, speciaal voor de rookvrije liefhebbers, als natuurlijke spray.

Bij een overlijden kan een reinigingsritueel op verschillende wijzen worden ingezet:

-          Men kan de ruimte rond de overledene reinigen, zodat de ziel, bevrijd van de aardse gehechtheden, makkelijker het lichaam kan verlaten.

-          Men kan voor aanvang van de uitvaartceremonie de omgeving reinigen, om deze enerzijds vrij te maken van  energieën van voorgangers en anderzijds de genodigden zo onbevangen mogelijk aan de ceremonie deel te laten nemen.

-          Men kan, na een overlijden in huiselijke kring, het huis of de betreffende kamer ritueel reinigen om voor de nabestaanden de weg vrij te maken om door te gaan in de nieuwe situatie.

-          Een nabestaande kan zichzelf (laten) reinigen, zich zuiveren van wat is geweest en zich te focussen op het huidige moment…

 

Tip

Bent u ritueelbegeleider en wilt u een reinigingsritueel toepassen, zorg dan dat u zich het materiaal en de attributen enigszins eigen hebt gemaakt,  alvorens u het gebruikt bij een daadwerkelijke uitvaart.

 

Meer

Geurdragers Er zijn 13 producten

per pagina
Toont 1 - 6 van de 13 items
Toont 1 - 6 van de 13 items